banner
user_photo

Kuře to Kajoch a Kolouch

13.01.2011
gratulace oběma pánové... s oběma se těšim na jaře na viděnou na lajnách a doufám, že začnete zas chodit bomby jako dřív 251
user_photo

Peeto ([email protected])

13.01.2011
to Zevl: frips.rajce.idnes.cz… tohle je moje řešení...je to nějakej jednopalcovej batohovej popruh, lajna má 3,7 choditelnejch metrů, takže žádná sláva, ale na uhašení touhy to stačí 171 přepínal jsem to víckrát, protože ten popruh je hrozně pružnej a těma hákama nedobereš zase tolik, i když mám na každý straně jeden. Chtěl jsem to napořád a hlavně jsem ještě neznal nějaký napínací systémy, pomalu ani ráčnu, takže byl uzel nejjednodušším řešením a nakonec i nekratším spojením. Stáli jsme na tom ve třech lidech-popruh vydržel a panel nám naproti taky nešel, takže mám už od začátku svýho chození funkční kinderlajnu v pokoji. Při vrtání jsme s tátou ani nepotkali armaturu, za což jsem v paneláku fakt rád10 Moc triků tady nenacvičim, ale pustit si ska, pochodit sem tam, pozpátku, trochu poskočit a udělat dřep je v rámci možností...kdyby měl někdo komentář k tomu bordelu, tak je to systematicky rozmístěná dopadová plocha14.
to Kwjet:těch 200 a Šárka bylo na Koloucha, já bych byl rád za 250+ a 70+, dal jsem si to na Bišíku jako předsevzetí2.

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500