Big Air vede z věže Krzywa Turnia na Sukiennici, taky 2+1 nejt na každý straně, na Sukiennici je kotvení u takový břízky, to uvidíš
doporučuju mrknout na Jankovy stránky balance-is-key.blogs… tam je mrtě fotek atd, z toho to vyčteš spoustu moudra.. na druhym kopci je další hajlajna - Wide Space, ale tu jsem zatim nešel, nicméně bych rád, jestli se tam nějak chystáš, tak dej vědět, že bych se jako přidal a popřípadě ti posloužil i jako průvodce
oujé tož hajlajn hajl Q

prdel

,ale sorry choděj mi sem i děcka školou poviný, takže jsem ten Tvůj příspěvek smáznul
. Ať žije svoboda slova
a jistá, miniální, míra vkusu
...
. Dyť já ty motyčky držel v ruce podruhý v životě a Kwjet na tom nebyl o moc líp
. Kolouch měl jako starej silnej a zkušenej jizerskej člověk velkou převahu.
to až uvidí tvůj ortopéd, tak ti sebere prášky na bolest 

No a to žes vykostil mlaďochy Peeta a Q s jednou celou nohou a dvouma ne moc šikovnejma rukama je jejich vostuda 

) lajna se tam nakonec taky objevila, takže pohoda.. ale už aby bylo teplo, těžko jsem v tomhle mrazu sbíral motivaci zvednout zadek a jít ťapat.. tož icešlak hajl Q
, pokud je to znameni tak to bych musel vyhrat nejakej jackpot ve sportce, coz by zaslouzilo aspon si vsadit...Takze te musim sklamat, Aeon zatim nekupuju a na dvoukilo zatim nepomyslim, ale neboj at prvni ci druhou udalost budes vedet jako prvni
Ty vole ty máš dost
Povinně sem teď budeš psát všechny tvý sny (teda můžeš vynechat tvoje erotický fantazie s Prakenem)
. Zdál se mi dneska sen, že Hans z Varnsdorfu přešel dvoukilo(to by byla super zpráva), potom se ale zjistilo, že ho přešel na Aeonu a nikomu neřek, že ho koupil...měl ho 400 metrů a nechtěl na svýho Aeonka nikoho pustit
a to neni v komunitě slackerů uznáváno
Jen si jsem si říkal, jestli to neni nějaký znamení a ten Hans ho fakt nemá, takže jak chlape
? To bych začal mít longabsťák.
mnojo, chodit se musí, jináč by to nešlo.. tak já bych v pátek o hodinu pozdějc ráno byl na Čerňáku.. oujé? oujé! seeya Q
FOTOlive
| Název | Délka | Výška |
|---|---|---|
| Mezi dvěma světy | 90 m | 10 m |
| Šachová partie | 55 m | 15 m |
| Caro-Kann | 55 m | 15 m |
| Přechod za kilo | 100 m | 9 m |
| Vzduchotechnika 5 | 36 m | 20 m |
| Datum | Lajner | Highline |
|---|---|---|
| 08.11.2025 | PavelK | Mezi dvěma světy |
| 08.11.2025 | Tučňák | Mezi dvěma světy |