banner
user_photo

Zavináč

07.03.2011
To peeto: no tak samozřejmě to stromům úplně nevyhovuje,ale nekácí je to.
To all: klidně mě zde, na fóru či při případném vizuálním kontaktu oslovujte Honzo, Zavináčem mě nazývá jen skautská menčina ale jestli vám to vyhovuje a kwjet je taky Kuba, tak proč ne 14
user_photo

Peeto ([email protected])

07.03.2011
to víkendová highline crew: na video a foto se těšim jak malej, mrzí mě, že jsem nebyl přítomen, když to bylo takhle za rohem, ale díky lajnám a lezení hrozně zanedbávám sestřičku, tak to musim někdy vynahradit...krom toho napnout to můžem víckrát a ve větším množství2.
to Vejvis & Stanely: jak jste dneska pochodili?? Já bych to z tý školy fakt nedal...hlavně kvůli odpoledni ve práci.
to Kovča: nic se neboj vzdálený příteli, návštěva ze severu se blíží21. V pátek jedeme s Jindříškem na Prckův maturák a víkend se okamžitě nabízí lajnám171. Můžu vzít lajnu na 160m-BS. Vim, že jsi ortodoxní oldskůlák, ale nechceš se nám přecijenom zvěčnit do stoplusáků? Chybíš mi tam, určitym způsobem seš jeden z mých vzorů...5
to Lbc: nechce se někdo přidat k výpravě na Moravu? V pátek odjezd, Prckův maturák, sobota a neděle lajny nebo Sůlov-high, lezba.
to Zavináč: bez bandáží ani ránu...neni to úplná pravda, že stromům to nic nedělá a hlavně stromům je tvoje smyce buřt, ale když jim tečou slzy, tak to bolí12...
Díky, díky moc

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500