banner
user_photo

Spy.Dr 2 all

10.11.2010
kuci používáte někdo 9mm statiku do kladkostroje na longy? koukal jsem že Q má nějakej slabší špagát. Dokáže to pak vůbec ještě GriGri zablokovat? přemejšlim že bych koupil právě 9mm bo bude lehčí, lepší na manipulaci a i levnější. Co cy na to pankáči?178
user_photo

Spy.Dr

10.11.2010
Jo to byl na týhle akci jak si psal to kvantum hajlajn...ale koukal jsem ted odpolko na Landcruising na všechny fota a jejich "technika" mě pořád nepřestává udivovat6 ten vrtulníček, na kterym byla předpokládám kamera nebo foťák, to je masakr. A dokonce je tam i corpus delicti o tom že jsi tam byl taky 14
user_photo

Kwjet to Spy.Dr ([email protected])

10.11.2010
Kovča má recht, je to už trochu starší záležitost, byli jsme v Ostrově s Němcema a dalšíma chuligánama od 5. do 10. října, kde se mimojiné tahalo i todle monstrum.. byl to docela veselej hajlajn sešn, celkem se za těch pár dní natáhlo 7 novejch hajlajn, od 9 do 50 m, ale to už jsem tu psal hned po akci.. zážitky a dojmy asi zařadim do nějakýho obsáhlejšího reportu, těch akcí teď poslední dobou bylo tolik, že jsem nějak nezvlád psát report z každý zvlášť, tak se to snad vleze do nějakýho resumé, který vznikne, až bude ta správná chvíle.. 1 tož šlak hajl Q
user_photo

kolouch to Spy.Dr

10.11.2010
www.landcruising-sla… v kolonce highline pod:Levitation highline 103m...
user_photo

kolouch 2 Kovča

10.11.2010
Čau Ogare, taky tě zdravím4 Oldskůl 4 ever!!!

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500