banner
user_photo

Prcek

13.11.2010
hey mě nejde otevřít ten peetovo článek! 14
user_photo

Peeto

13.11.2010
Uvědomuji si určitou nevhodnost, která je obsažena v jistých částech mého vyprávění, avšak považuji to za typický žargon slacklinistů a nechci tudíž zaměňovat pasáže určitými náhražkami, které by mohly pozměnit strukturální obsah "díla". Předem se omlouvám budoucím čtenářů, neznající výrazy, avšak doufám, že je morálně nepohorším nad určitou úroveň. Děkuji moc za pochopení, s pozdravem a přáním pěkného dne Petr Kučera.
user_photo

Kwjet to Peeto ([email protected])

12.11.2010
hehe, hustej článek, sice chvílema zlehka naturální slovník, ale při popisu takový akce to docela chápu 4 mno tak ať to ťape dál, ale rok 2010 ještě zdaleka nekončí, bylo by bláhový myslet, že je všechno za náma a že letos ještě něco veselýho nepadne.. rád bych ještě letos doplnil zbývajících 6 hajlajn do kulatý třicítky, kdo mi s tim pomůže? 178 a příští rok, kdo nedá pade (padesát kousků, nebo 50 m) je u mě mrtvej homolka.. 111 21 tož slack hajl a zionu zdar, už se těšim, až ho zejtra ozkoušim 171 Qué
user_photo

Prcek to Spydr

12.11.2010
jo kofča má recht! Zion je luxusní lajnička počkej až si na ni sáhneš 171
user_photo

Peeto to admin ([email protected])

12.11.2010
Sry, nějak se mi to nepovedlo hodit do novinek podle představ, radši to smázni a hoď to tam normálně2 díky, díky moc
user_photo

Marc ([email protected])

12.11.2010
super článek, jen tak dál... za sebe se omlouvám, že to u mě vázne s fotkama, nestíham... ale všechno bude :-)
user_photo

ondrahk

12.11.2010
článek o letošní nejúspěšnější slackline akci lajny.cz/index.php?o…

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500