ale jako trénink je to fakt dobrý) netušim, kolik lana je na tendle systém minimum, ale já použil 100 m.. možná by šlo ještě míň, ale pochybuju, že bys se 60 m statikou napnul 150 sám, to už je fakt hegeš (ve dvou lidech by to určitě šlo, pokud začneš jenom s jedněma kladkama a postupně přidáš druhý).. samozřejmě obrovsky záleží na použitý lajně, kdybys koupil 150 m eonu nebo zionu, tak ti stačí 30 nebo 40 m a seš za vodou.. ale v těchhle cenovejch relacích asi nepřemejšlíš, žejo
mno takže asi tak, možná nejlepší varianta by byla koupit třeba 150 (nebo 160) m třítuny a budem to chodit napínat spolu, protože já mam dlouhý lano, ale lajnu buď trochu rozdrbanou 140, co chci nechat na hajlajny, a pak 280, což se mi furt tahat nechce, žejo
ve dvou se nám to taky bude líp a rychlejc napínat a rozložíme transport matroše.. nakonec docela dobrej plán ne? a až nakoupíš zbylej matroš, tak pořídíš 100 m lana, nebo vymyslíme nějakej jinej scénář.. tož longu zdar Q
We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.
error 500